Профили на донори със снимки в пълнолетна възраст

Придобийте пълна представа за бъдещия си донор на сперма чрез снимки в пълнолетна възраст.

Чудили ли сте се някога как изглеждат донорите на сперма на Cryos като възрастни? В раздела за търсене на донор може да намерите избрани донори, в чиито разширени донорски профили са прикачени професионални снимки в пълнолетна възраст.

Профили на донори със снимки в пълнолетна възраст

Търсите донор, който прилича на вас или вашия партньор?

Знаем, че много хора имат предпочитания по отношение на външния вид на своя донор. Например в случаите, когато искате да намерите донор на сперма със същите основни черти като вашите или тези на вашия партньор.

Всички донори със снимки в пълнолетна възраст също така имат разширен профил, който включва въпросник, снимка в детска възраст, ръкописно съобщение, запис на глас и профил на емоционалната интелигентност. Всички те не са анонимни, което означава, че вашето дете ще има възможността да се свърже с донора на по-късен етап в живота си.

Професионални снимки на донорите на сперма

Донорите на Cryos с налични снимки в пълнолетна възраст разполагат с 5 – 6 цветни снимки, прикачени към донорските им профили. Снимките са направени от професионален фотограф, а високото им качество ви позволява да разгледате отблизо физическите черти на донора.

Достъп до снимките в пълнолетна възраст на донорите на сперма

Можете да осъществите достъп до донорите със снимки в пълнолетна възраст в раздела за търсене на донор. Когато отбележите „Да“ в падащото меню „Снимки в пълнолетна възраст“, ще видите пълния набор от донори с налични снимки в пълнолетна възраст. Заедно с това профилите са маркирани със златисто в раздела за търсене на донор и са лесно разпознаваеми.

За да видите снимките в пълнолетна възраст на избраните донори на сперма, трябва да купите достъп. Този достъп ви позволява да видите всички снимки в пълнолетна възраст, налични към момента. Достъпът е с продължителност 3 месеца и струва 200 EUR без ДДС. Можете да купите достъп, като щракнете върху иконата за снимки в пълнолетна възраст на някой от донорите с такива снимки в раздела за търсене на донор.

Ще бъдат добавяни нови донори със снимки в пълнолетна възраст

Част от донорите на сперма на Cryos ще имат налични снимки в пълнолетна възраст в своя профил. В раздела за търсене на донор постоянно ще бъдат добавяни нови донори със снимки в пълнолетна възраст. За да видите колко донори със снимки в пълнолетна възраст са налични в момента, използвайте раздела за търсене на донор и стеснете търсенето си до снимки в пълнолетна възраст.

Имайте предвид, че в профилите на донорите, които са вече показани на нашия уеб сайт с обикновен разширен профил, никога няма да бъдат добавени снимки в пълнолетна възраст. Така че ако сте купили сламка от донор без снимки в пълнолетна възраст, в профила на този донор никога няма да бъдат добавени снимки в пълнолетна възраст.

Търсете профили на донори със снимки в пълнолетна възраст тук.

Имайте предвид, че лицето на снимката по-горе е фотомодел, а не донор на Cryos.