Ексклузивност на донора

Опцията за ексклузивност на донора ви дава уникален шанс да изберете донор, който не е дарявал сперма за други деца.

Какво е ексклузивност на донора?

Обикновеният донор в Cryos може да бъде донор за деца в повече от едно семейство. Някои семейства обаче искат да използват донор, който не е донор за други деца от донорска сперма. Затова предлагаме възможността да купите опцията за ексклузивност на донора, което означава, че само вие и вашият партньор, ако имате такъв, може да имате дете с помощта на дарената от този донор сперма.

Ексклузивност на донора на сперма

Ако никой друг не е купувал сперма от даден донор, можете да купите този донор с т. нар. ексклузивност на донора. Тези донори са маркирани със звезда в раздела за търсене на донор. В допълнение към тях имаме и по-малка селекция от „заключени“ донори, които може да бъдат купени само с опцията за ексклузивност на донора и които също така имат пет или шест техни снимки в пълнолетна възраст, прикачени към разширените им донорски профили.

„Заключените“ ексклузивни донори са маркирани със златисто, със звезда и с „Ексклузивност на донора“ в раздела за търсене на донор. Те може да бъдат намерени, като се постави отметка в квадратчето „Ексклузивност на донора“ в падащото меню „Профил“.

Донори на сперма с ексклузивност на донора

Достъп до снимки на донори в пълнолетна възраст

Цената за достъп, който позволява да виждате снимки в пълнолетна възраст и съответно да купувате сламки със сперма от „заключените“ ексклузивни донори, е 200 EUR без ДДС.

Вашият достъп до снимки в пълнолетна възраст е валиден три месеца и изтича автоматично, ако не изберете да го подновите. Този достъп ви позволява да видите всички наши донори със снимки в пълнолетна възраст, както със, така и без опцията за ексклузивност на донора.

Цени за донори на сперма с ексклузивност на донора

Ако искате да купите донор с опцията за ексклузивност на донора, трябва да извършите еднократно плащане. Сумата зависи от типа на профила и се движи в рамките между 12 000 EUR и 36 000 EUR без ДДС.

В допълнение трябва да платите за всички складирани сламки със сперма от въпросния донор.

Цената включва:

  • Съхранение на сламките със сперма в Cryos за период от 10 години
  • 3 безплатни доставки
  • Резервация на квота (ако това се изисква в съответното местоживеене и място на лечение)

Ако сте намерили донор с опцията за ексклузивност на донора и проявявате интерес да го купите, трябва да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти. Служителите в него с готовност ще отговорят на вашите въпроси, ще ви дадат окончателна цена за донора и ще ви съдействат в процеса на покупка.

Не може да поставяте в кошницата си за пазаруване сламки със сперма от донор с опция за ексклузивност на донора. Нашият отдел за обслужване на клиенти ще ви помогне да го направите.