Практически съвети

Обикновено съществуват многобройни въпроси относно поръчката на донорска сперма. В различните менюта ще намерите отговори на всички важни въпроси, които се отнасят до избора на вида донорска сперма, поръчването, резервацията, доставката, инсеминацията в домашни условия, цени и много други.

Кaк дa изберем донор нa сперма

Тук може да намерите информация относно видовете донори при нас, наличните данни за донорите на сперма, избора между анонимен и неанонимен донор, и т.н.

Скрининг

Информация за това как донорите на сперма се избират и преглеждат (скрининг).

Поръчване на донорска сперма

Тук може да получите помощ, за да решите какъв вид, профил и стандарт да изберете, значението на IUI/ICI (вътрематочна инсеминация/интрацервикална инсеминация), колко сперма ще ви е необходима за всяка процедура, кога да я поръчате и др.

Настройване на безплатен акаунт

Създайте безплатен акаунт и получете достъп до нашите профили на донори на сперма

Резервация на донорска сперма

Тук може да получите помощ, за да прецените дали да резервирате донорска сперма, колко сперма да резервирате и т.н.

Цени и плащане

В този раздел ви представяме цените на донорската сперма, за резервация и доставка заедно с приетите форми на плащане.

Доставка на донорска сперма

Тук може да получите информация за контейнерите, количеството сух лед, документацията, която придружава доставката и др.

Разширени ЧЗВ

Ако имате още въпроси, ви приканваме да прочетете главната ни страница на английски, на която поддържаме по-подробен набор от въпроси и отговори, свързана информация и новини.

Тук сме, за да Ви помагаме

Ние в Cryos искаме да Ви помагаме и подкрепяме по Вашия път към родителството. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или Ви е необходима допълнителна информация. Ние говорим на следните езици: датски, английски, френски, немски, италиански, испански, португалски и иврит.