Донорска сперма

Обикновено съществуват многобройни въпроси относно поръчката на донорска сперма. В различните менюта ще намерите отговори на всички важни въпроси, които се отнасят до избора на вида донорска сперма, поръчването, резервацията, доставката, инсеминацията в домашни условия, цени и много други.

Донори

Тук може да намерите информация относно видовете донори при нас, наличните данни за донорите на сперма, избора между анонимен и неанонимен донор, и т.н.

Поръчване на донорска сперма

Тук може да получите помощ, за да решите какъв вид, профил и стандарт да изберете, значението на IUI/ICI (вътрематочна инсеминация/интрацервикална инсеминация), колко сперма ще ви е необходима за всяка процедура, кога да я поръчате и др.

Резервация на донорска сперма

Тук може да получите помощ, за да прецените дали да резервирате донорска сперма, колко сперма да резервирате и т.н.

Цени и плащане

В този раздел ви представяме цените на донорската сперма, за резервация и доставка заедно с приетите форми на плащане.

Доставка на донорска сперма

Тук може да получите информация за контейнерите, количеството сух лед, документацията, която придружава доставката и др.

Инсеминация в домашни условия

В раздела може да разберете дали Cryos осигурява донорска сперма за инсеминация в домашни условия, какви типове донори може да поръчате за инсеминация в домашни условия, как се работи с донорската сперма, как се извършва такава инсеминация и т.н.

Разширени ЧЗВ

Ако имате още въпроси, ви приканваме да прочетете главната ни страница на английски, на която поддържаме по-подробен набор от въпроси и отговори, свързана информация и новини.

Получихте ли отговорите на вашите въпроси?

В случай че не сте, свържете се с нас и ние ще направим максималното, за да ви помогнем. Центърът за обслужване на клиенти на Cryos използва следните езици за комуникация: скандинавски, английски, френски, немски, испански и италиански.